III. TED OKULLARI ARASI MÜNAZARA TURNUVASI Hakkında

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi, TED Münazara Topluluğu (MÜTED) olarak on yıldan bu yana çalışmalarımızı soran, sorgulayan, düşünen, tartışan, ülke ve dünya sorunlarına karşı duyarlı, çözüm üreten genç beyinlerle birlikte yürütüyoruz. Bu sene üçüncüsünü düzenleyeceğimiz III. TED OKULLARI MÜNAZARA TURNUVASI’nda öğrencide özgün düşüncelerini topluluk önünde dile getirebilme ve savunma cesareti uyandırmak, öğrencilerin düşüncelerini doğru şekilde savunabilme ve ifade etme yetilerini geliştirebilmek, katılımcı öğrencilerin takım çalışması içinde bir dayanışma oluşturarak iş yapma becerilerini ilerletebilmek, farklı TED okullarından gelen lise öğrencilerinin kuralları belirlenen bir tartışma ortamı içinde hem tartışma kültürü edinebilmelerini sağlamak hem de öğrencilerin bu tartışma ortamı içinde edindikleri kazanımları, bireysel yaşamlarında içselleştirmelerine olanak vermek ve böylelikle farklı fikir ve görüşlerin oluşturduğu rekabet ortamı içinde dostluk ve arkadaşlık duygularını pekiştirmek amacı ile hareket ettik. Bu amaçlara hizmet edeceğini düşündüğümüz turnuvamızda tüm TED okulları ile bir arada olmaktan mutluluk duyacağız....

TED Münazara Topluluğu MÜTED